Zakelijk Schilderwerk

Bij Bas vd Broek schilderbedrijven kunt u terecht voor alle soorten schilderwerk, zowel binnen als buiten, voor kleine en grote projecten.

Zakelijk schilderwerk voor bedrijven en instellingen

Ik ben actief in het onderhoud van schilderwerkvoor kantoren, fabrieken en winkels. Het gaat hierbij zowel om binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het verspuiten van tex d.m.v de airless spuit wat uitermate geschikt is voor grote afmetingen en/of een strak en glad oppervlak. Denk bijvoorbeeld aan het opknappen van kantoren, schilderen van pashokjes of gangen.

Ik ben betrokken vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de werkzaamheden; u heeft dus altijd één aanspreekpunt. Hierdoor ben ik flexibel en efficiënt en zijn mijn prijzen concurrerend.Specialiteiten

Ik verzorg ook voor zakelijke klanten het binnen en buiten schilderwerk aan muren, plafonds, houtwerk etc. Zakelijk schilderwerk voor bedrijven heeft vaak een aparte benadering en wensen.
Ik kom niet alleen voor het schilderen van het gehele bedrijf maar ook voor het schilderen van 1 kamer, kleedkamers of voor een kantoor, niet alleen in Eindhoven maar ook in de rest van Brabant.
Ik herstel uw gescheurde plafonds op een zeer professionele wijze.

Ook het repareren van wanden van uw kantoor verzorg ik. Beschadigde kozijnen of licht aangetaste ramen, deuren en kozijnen door houtrot kan ik netjes terug brengen in de originele staat. Ook het plakken van glasweefsel op muren en plafonds behoord tot de mogelijkheden.Werkzaamhheden:

Ik beschik over een marmer techniek die uitgevoerd wordt doormiddel van Italiaanse messen. Deze techniek bestaat uit een drie tot vijf lagen systeem. Dit geeft het uiterlijk van marmer in verschillende toe te passen kleuren combinaties.
Het resultaat straalt exclusiviteit uit.

Het verspuiten van tex doormiddel van een airless spuit is een techniek waar ik anderhalf jaar geleden mee ben begonnen voor een groot project. Hiermee behaal je een groot bereik wat betreft het aantal vierkante meters die getext moeten worden zonder aanzetten of banen die met de roller eventueel kunnen ontstaan. Het uiterlijk is opvallend strak en egaal. De structuur die met een roller ontstaat, is in principe minimaal maar met een airless spuit is hier helemaal geen sprake van.