Over Bas vd broek Schilderwerken

Mijn naam is Bas van den Broek, ik heb in 2003 de stap gezet om een Schildersbedijf te starten in Eindhoven. Hiervoor heb ik een aantal jaren voor verschillende bazen gewerkt waar ik mijn vakkennis en verschillende schildertechnieken heb bij gebracht. Mijn grootste leermeester blijft nog altijd mijn vader waar ik veel mee samen gewerkt heb. Bij mij is het schilderen dus als het ware met de paplepel ingegoten.

Ik ben actief in het onderhoud van schilderwerk aan woningen (bestaand en nieuwbouw), kantoren, fabrieken en winkels. Het gaat hierbij zowel om binnen- als buitenschilderwerk. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het verspuiten van tex d.m.v de airless spuit wat uitermate geschikt is voor grote afmetingen en/of een strak en glad oppervlak.
Ik ben betrokken vanaf de offerte tot en met de uitvoering van de werkzaamheden; u heeft dus altijd één aanspreekpunt. Hierdoor ben ik flexibel en efficiënt en zijn mijn prijzen concurrerend.Werkzaamheden

Bas vd Broek verzorgt voor u binnen en buiten schilderwerk aan muren, plafonds, houtwerk etc. Wij komen niet alleen voor het schilderen van het gehele huis maar ook voor het schilderen van 1 kamer of voor een dakkapel. Wij herstellen uw gescheurde plafonds op een zeer professionele wijze. Ook het repareren van wanden van uw kamer verzorgen wij. Beschadigde kozijnen of licht aangetaste ramen, deuren en kozijnen door houtrot repareren wij netjes en brengen deze in de originele staat. Ook het plakken van glasweefsel op muren en plafonds is geen probleem.

Onze specialiteiten zijn

Wij beschikken over een marmer techniek die uitgevoerd wordt doormiddel van Italiaanse messen. Deze techniek bestaat uit een drie tot vijf lagen systeem. Dit geeft het uiterlijk van marmer in verschillende toe te passen kleuren combinaties.
Het resultaat straalt exclusiviteit uit.

Het verspuiten van tex doormiddel van een airless spuit is een techniek waar wij een aantal jaren geleden mee zijn begonnen voor een groot project. Hiermee behaal je een groot bereik wat betreft het aantal vierkante meters die getext moeten worden zonder aanzetten of banen die met de roller eventueel kunnen ontstaan. Het uiterlijk is opvallend strak en egaal. De structuur die met een roller ontstaat, is in principe minimaal maar met een airless spuit is hier helemaal geen sprake van.