Houtrot | repartie Voor binnen & Buiten.

Bij Bas vd Broek schilderbedrijven kunt u terecht voor alle soorten schilderwerk, zowel binnen als buiten, voor kleine en grote projecten. Voor zowel particulier als bedrijf.

Houtrot reparatie

Als de verf los laat of los op uw kozijnen ligt kan er spraken zijn van houtrot in bijvoorbeeld uw kozijn. Houtrot ontstaat doordat er kleine scheurtjes in de verf zijn gekomen waardoor regen in het hout is gekomen. Dit hoeft niet altijd zichtbaar te zijn, vaak begint dit met een kleine verkleuring van het hout. Hoe donker de verkleuring in het hout, hoe meer de houtrot het hout in een kozijn of deurpost heeft aangetast. Houtrot kan ook ontstaan door vocht in de spouw of kruipruimte.

Wij kunnen houtrot beschadigingen voor u vakkundig repareren en herstellen. In het voorbeeld hiernaast ziet u een kozijn dat wij repareerde en opnieuw geschilderd hebben. Uiteraard is goed schilderwerk essentieel om te voorkomen dat de houtrot weer terugkomt. Indien u op tijd onze schilders laat komen kunt u vervanging van het hele kozijn voorkomen. Neem contact met ons op voor een deskundig advies en een offerte.  Bas vd Broek schilderwerken werkt veel in Eindhoven en omstreken.